Airco

Een frisse omgeving stimuleert het brein en bevordert de productiviteit, ook bij warme buitentemperaturen of wanneer je met meerdere mensen in één ruimte samen zit. Een warmtepomp zorgt voor een aangenaam klimaat, thuis en op het werk.

Met meer dan 20 jaar ervaring en als superdealer van wereldspeler Daikin is airco installateur Techbox gespecialiseerd in de plaatsing van warmtepompen.

Airco op maat
van jouw project

We bieden een ruime waaier aan mogelijkheden: van een split airco, bestaande uit een binnen- en een buitenunit, tot de meest complexe installaties. Daarnaast kan je ook kiezen voor een zichtbaar toestel dat past in je interieur, of voor discreet en verborgen aircosysteem.

De warmtepompen van Daikin bieden een grote range waardoor de toepassingen zeer divers zijn: van woningen en appartementen over hotels tot kantoren en industrie. Deze warmtepompen zijn dan ook steeds uitgerust met de laatste nieuwe technologie en voldoen hiermee aan de meest recente normen.

Gecertificeerde airco-installateurs

Onze gespecialiseerde airco-installateurs zijn allen gecertificeerd in de hoogste klasse en volgen regelmatig opleiding in huis of bij Daikin.

Op die manier blijven we steeds op de hoogte van de nieuwste evoluties en technieken op vlak van airco.

Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?

Contacteer ons

meer dan 3000
installaties per jaar

Bekijk onze referenties