Over Techbox

Om het totaalpakket van HVAC-S te kunnen aanbieden, besloot CEO Kurt Declerck om drie sterke bedrijven met een eigen specialisatie - BCV, SDB en Fluxo - samen te brengen in één groep, Techbox.

Dankzij deze samensmelting kunnen wij voor jouw project de nodige expertise bieden in ventilatie, centrale verwarming, sanitair en airco. Van ontwerp tot oplevering kan je terecht bij een vaste contactpersoon die jouw project van A tot Z opvolgt. Zo kunnen we een gestroomlijnde planning, een vlotte service en dito communicatie garanderen.

  • 1 contactpersoon =
    vlotte service
  • Meer dan 120
    eigen medewerkers
  • Totaaloplossingen
    op maat

Benieuwd wat wij
voor jouw project
kunnen betekenen?

Contacteer ons

Service van A tot Z

Bij Techbox kan je terecht voor één techniek of voor het totaalpakket aan HVAC-S.

Eerst en vooral zorgt onze eigen studiedienst voor de uitwerking van een installatie die niet alleen aan de vereisten van jouw project voldoet, maar ook rekening houdt met het esthetische aspect en de huidige EPB-normen. We deinzen er niet voor terug om proactief voorstellen te doen die tot een nog beter resultaat kunnen leiden.

Of het nu gaat om ventilatie, centrale verwarming, sanitair of airco: voor elke techniek hebben we een gespecialiseerd team van installateurs die enkel met kwalitatieve materialen werken. Op die manier kunnen we de levensduur van de installatie maximaliseren. Ook na oplevering zorgen wij voor een accuraat onderhoud en kan je steeds bij Techbox terecht voor vragen of problemen in verband met jouw installatie.

Van utiliteitsbouw tot
residentiële projecten

Dankzij onze langetermijnvisie hebben we de voorbije jaren een uitgebreide klantenportefeuille uitgebouwd.

Ons uitgebreid en veelzijdig team stelt ons in staat om installaties te voorzien in grote bouwprojecten zoals woonzorgcentra, scholen, appartementsblokken, hotels en woonwijken. Neem een kijkje naar enkele referentieprojecten en ontdek onze mogelijkheden.

Techbox, team of champions!

Wij voorzien onze installateurs van stevig werkmateriaal en een verzorgde uitrusting zodat ze comfortabel aan de slag kunnen. Daarnaast krijgt iedereen bij ons de kans om in onze Techbox Campus of via externe opleidingen hun kennis aan te scherpen zodat zij zich steeds verder kunnen specialiseren in hun vak.

Op die manier kunnen wij steeds rekenen op een team van 120 gemotiveerde medewerkers die dag in dag uit het beste van zichzelf geven om kwalitatieve installaties af te leveren.

Onze visie

Kurt Declerck: "Als zaakvoerder van ventilatiebedrijf BCV Works merkte ik dat er steeds meer vraag kwam naar één totaalpartner die alle techniek kon uitvoeren. De groep van onderaannemers wordt immers steeds groter. Denk maar aan de EPB-verslaggever, de leverancier voor zonnepanelen, tal van keurders... Dit vraagt steeds meer coördinatie van de bouwheer of de architect, iets dat gemakkelijk uit handen kan gegeven worden aan een partner waar je alles onder één dak kan vinden.

Dat heeft mij geïnspireerd voor de oprichting van Techbox: een samensmelting van verschillende installatiebedrijven, elk met kennis en ervaring in één techniek. Hierdoor kunnen we het beste van twee werelden aanbieden: één aanspreekpunt voor gespecialiseerde service in elke techniek."

Meer weten? Lees dan het artikel over de visie van Techbox.