Ventilatie

Het grootste deel van onze tijd spenderen we in goed geïsoleerde ruimtes, thuis of op het werk. Deze ruimtes zijn steeds beter geïsoleerd om te voldoen aan de actuele EPB-normen. Een goeie ventilatie is dan ook cruciaal want een kwalitatief binnenklimaat heeft een aanzienlijke invloed op je gezondheid.

Met meer dan 20 jaar ervaring en zo'n 3000 installaties per jaar staat Techbox garant voor kwalitatieve residentiële ventilatiesystemen, geplaatst met degelijke materialen en volgens de nieuwste technieken.

Er bestaan verschillende soorten ventilatiesystemen. Om de juiste keuze te kunnen maken voor jouw project, hou je best rekening met enkele bepalende factoren. Denk hierbij aan:

  • Optimale luchtkwaliteit in een leef- of werkomgeving
  • Wettelijke debieten
  • Temperatuurcomfort
  • Eventuele lawaaihinder
  • Mogelijkheid tot warmterecuperatie

Elk systeem heeft ook een specifiek kostenplaatje. Ontdek hier de eigenschappen van de verschillende ventilatiesystemen die door Techbox worden geplaatst.

Lees meer

Wij bieden service van ontwerp tot en met attestering van de installatie. Onze studiedienst ontwikkelt een oplossing op maat van de noden van het project en houdt hierbij rekening met de specifieke eigenschappen van ventilatie in het desbetreffende gebouw, gaande van een individuele woning of appartementsgebouw over een kantoorgebouw tot een ziekenhuis of school.

Onze installateurs worden specifiek voor één type gebouw opgeleid om de installatie volgens de regels van de kunst uit te voeren.

Lees meer

Ventilatieverslaggeving

Sinds 2016 is het verplicht om een ventilatieverslaggever aan te stellen voor nieuwbouw en energetische verbouwingen. Binnen Techbox hebben wij een team van experts die erkend zijn als ventilatieverslaggevers:

  • Voor de start van de bouw ontwerpen en beschrijven we een ventilatiesysteem;
  • Na de uitvoering wordt het ventilatiesysteem gecontroleerd, ingeregeld en officieel geattesteerd.

Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?

Contacteer ons

meer dan 3000
installaties per jaar

Bekijk onze referenties