Ventilatiesystemen

Op zoek naar het meest geschikte ventilatiesysteem voor jouw project? Ontdek hieronder meer over de verschillende ventilatiesystemen en hun eigenschappen.

Ventilatiesysteem C+

Bij een ventilatiesysteem C+ gebeurt de afvoer van de vervuilde lucht vraaggestuurd en wordt de verse lucht via een raamrooster aangevoerd.

Lees meer

Ventilatiesysteem D

Bij een ventilatiesysteem D verloopt zowel de luchttoevoer als de luchtafvoer volledig mechanisch. Dit gebeurt aan de hand van een klok en eventueel vochtdetectie.

Lees meer

Ventilatiesysteem D+

Een ventilatiesysteem D+ heeft dezelfde werking als een ventilatiesysteem D, maar de sturing van het systeem is gelijkaardig aan deze van een ventilatiesysteem C+.

Lees meer

Collectief ventilatiesysteem D

Een collectief ventilatiesysteem D werkt op dezelfde manier als ventilatiesysteem D maar bij een collectief ventilatiesysteem worden verschillende wooneenheden geventileerd door één centrale luchtgroep.

Lees meer

Uniflexplus

De slangen van het Uniflexplus luchtverdeelsysteem zijn flexibel, waardoor er bij installatie eenvoudig kan ingespeeld worden op onverwachte omstandigheden. Door hun kleine diameter zijn ze bovendien vaak een ideale oplossing op esthetisch vlak.

Lees meer

Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?

Contacteer ons