Centrale verwarming en sanitair

De centrale verwarming en het sanitair bepalen in grote mate het comfort in een woning of gebouw. Een kwalitatieve installatie van de leidingen en toestellen maakt hierbij een wereld van verschil.

Techbox verzorgt al meer dan 20 jaar de installatie van centrale verwarming en sanitair voor verschillende types van gebouwen. We hanteren hierbij steeds de nieuwste technologieën en werken met kwalitatieve materialen zodat de levensduur van jouw centrale verwarming of sanitair gemaximaliseerd wordt.

Uitgebreide expertise
op de werf én kantoor

Van offerte-aanvraag tot na de oplevering zorgen we voor een vlotte opvolging van jouw project. Al dan niet in samenwerking met één van onze andere diensten, ventilatie en airco, zorgen we voor een snelle verwerking van jouw offerte-aanvraag. Indien nodig komt één van onze calculators langs zodat we een nauwkeurige en realistische inschatting van het project kunnen maken.

Eén contactpersoon voor
een vlotte opvolging

Zodra we van start gaan op de werf, neemt onze interne projectleider de touwtjes in handen. Hij wordt jouw enige contactpersoon bij wie je met al je vragen of opmerkingen terecht kan. De projectleider is steeds aanwezig op de werfvergadering en zorgt voor een heldere communicatie naar alle partijen. Op die manier zorgen we voor een accurate opvolging en een succesvol eindresultaat!

Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?

Contacteer ons

meer dan 3000
installaties per jaar

Bekijk onze referenties