• Sanitair
  • Airco
  • Ventilatie
  • Kantoren

O'Tourmalet Gistel

De site van de voormalige horecazaak O'Tourmalet te Gistel kreeg een nieuwe bestemming en intussen is er een nieuw kantorencomplex te vinden. Dit uniek complex combineert een uitstekende ligging (aan de op- en afrit van de E40) samen met een architecturaal sublieme uitstraling en beleving.

Er zijn 4 handelspanden te vinden van 123 tot 493 vierkante meter groot. Op de 1ste en 2de verdieping komen er telkens 3 kantoren en op de 3de en bovenste verdieping wordt er 1 kantoor voorzien.

Het is een hypermodern gebouw van beton en veel glaspartijen waar Techbox werd ingeschakeld om alle ruimtes te voorzien van de nodige HVAC-S technieken.

Deze technieken gaan van de warmtepompen, de ventilatie, de sanitaire installatie t.e.m. de brandinstallatie.

Voorlopig worden alle units casco opgeleverd maar alle technieken worden door Technox tot in iedere afzonderlijke ruimte zelf geplaatst.

Hierdoor behouden we zo maximale flexibliteit qua indeling en toepassing van de verschillende ruimtes bij latere inrichting.

Wat we wel volledig afwerken zijn de gemeenschappelijke sanitaire blokken die op elk verdiep voorzien worden én de volledige brandinstallatie.

Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?

Contacteer ons