• Sanitair
  • Airco
  • Ventilatie
  • Kantoren

Jet Center Oostende

Het Jet Center oostende is de thuisbasis voor vele ondernemers te Oostende. Samen met nog vele andere bedrijven kan u in dit businesscenter een kantoorruimte voor X aantal tijd huren.

Sinds jaar en dag is Techbox de vaste partner van het Jet Center voor alles aangaande aanpassingen en vernieuwingen op vlak van technieken.

De kantoorruimtes werden door Techbox voorzien van een driepijpswarmtepomp. Aangezien het businesscenter bestaat uit meerdere kantoren die door verschillende bedrijven gehuurd worden biedt een dergelijk systeem niets dan voordelen. Koelen en verwarmen kan op hetzelfde moment, naargelang de wensen van iedere huurder afzonderlijk.

Op vlak van ventilatie koos het Jet Center voor een systeem D om de ruimtes te voorzien van voldoende verse buitenlucht en een goede afvoer van de vervuilde binnenlucht.

Een goed werkend ventilatiesysteem in kantoren is een must om bijvoorbeeld virussen geen kans te geven om zich te verspreiden en voldoende zuurstof komt het concentratiepeil van uw medewerkers ten goede.

Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?

Contacteer ons