• Sanitair
  • Ventilatie
  • Woningen

WATT trekt de kaart van energie voor de toekomst

WATT combineert groen, ruim wonen en vlotte bereikbaar in centrum Gent: het is een unicum waar Revive mee mag uitpakken. Op de voormalige site van Elektrion bouwt de projectontwikkelaar er samen met o.a. bouwpartner Besix aan een elegante kruisbestuiving van woon- en werkmogelijkheden in een staaltje architectuur dat de verbeelding tart. Geheel passend in dit concept is het gebruik van innovatieve energiebronnen. En daarvoor rekent Besix op de expertise van Techbox.

WATT, 60 appartementen en 14 huizen

Voor de uitvoering van middelgrote projecten zoals WATT kunnen aannemers en projectontwikkelaars op Techbox rekenen. Dankzij onze schaalgrootte kunnen we vlot inspelen op de strakke planning die bij dergelijke projecten hoort. Ook bij WATT is dit niet anders: in één jaar tijd zullen wij alle appartementen en huizen van kwalitatief sanitair voorzien en overal een individueel ventilatiesysteem D installeren.

Energie voor de toekomst met ventilatiesysteem D

WATT trekt de kaart van energie voor de toekomst. Er worden geen fossiele brandstoffen gebruikt, zelfs geen gas. Wel zetten ze in op individuele warmtepompen, vloerverwarming en individuele ventilatiesystemen D. Voor deze laatste koos Besix om met Techbox samen te werken.

Sanitair

Daarnaast installeert Techbox ook het volledige sanitair in de appartementen en huizen, van alle aan- en afvoeren tot de installatie van de sanitaire toestellen. Techbox levert hiermee zowel een gespecialiseerd team ventilatie als een ervaren team sanitair, wat de communicatie en planning van het project ten goede komt.

Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?

Contacteer ons